Image

Wihlborgs anställer ny regionchef i Malmö

Karriär Wihlborgs har anställt Mikael Strand som regionchef i Malmö. Han tillträder sin nya tjänst den 17 mars.
Publicerad den 14 Mars 2017
Mikael Strand. Bild: Wihlborgs
Mikael Strand.

Mikael Strand har sedan 2012 arbetat på Midroc, där han varit verksamhetsområdeschef för fastighetsutveckling i södra Sverige. Tidigare har han arbetat på Fojab och Vasakronan.
Wihlborgs nuvarande regionchef Lennart Jönsson kommer framöver arbeta i en roll med fokus på nya tillväxtmöjligheter, större uthyrningsprocesser och nybyggnadsprojekt.
I rollen som regionchef i Malmö ingår ansvar för ett fastighetsbestånd om 700 000 kvadratmeter med ett värde på 16 miljarder kronor samt en organisation med ett trettiotal medarbetare.

– Mikaels mångåriga erfarenhet från den skånska fastighetsmarknaden kommer att bli en stor tillgång för Wihlborgs. Han kommer att bidra med kraft och energi till företaget och ha en viktig roll i vår fortsatta utveckling. Malmö är och förblir vår största och viktigaste marknad. Förstärkningen innebär att vi kan bli ännu bättre på att ta hand om våra befintliga och kommande kunder, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

– Jag ser med glädje på de möjligheter som rollen innebär och ser fram emot att få ta en ledande roll i förvaltning och utveckling av fastighetsbeståndet i Malmö, säger Mikael Strand.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Weiss rankar de politiska partiernas bostadspolitik

Sverige Veidekkes Lennart Weiss är en av landets mest profilerade bostadsdebattörer: Gammal socialdemokrat, men när han nu rankar partiernas bostadspolitik hamnar hans parti långt ner. Här är hela Lennart Weiss ranking.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY