Image

Veidekke bygger 150 lägenheter i Järfälla

Bygg/Arkitektur I Kallhällsparken, Järfälla kommun, planerar Veidekke att bygga 150 nya lägenheter. Planen för området har vunnit laga kraft och Veidekke påbörjar nu detaljplanering av de nya bostäderna.??
Publicerad den 17 Februari 2015
Veidekke Bostad bygger 150 lägenheter i Kallhällsparken i Järfälla. Bild: Veidekke
Veidekke Bostad bygger 150 lägenheter i Kallhällsparken i Järfälla.

Projektet kommer att utvecklas i tre etapper och totalt ge området sex nya hus med fem till sex våningar vardera. Totalt kommer cirka 150 bostadsrätter byggas och Veidekke Bostad siktar på försäljningsstart av den första etappen till sommaren.

Målet är att skapa prisvärda bostäder för en bred målgrupp. ??

- Vi har länge letat efter intressanta projekt i Järfälla kommun. Genom våra 150 nya bostäder hoppas vi förverkliga många bostadsdrömmar och samtidigt få vara med och bidra till vidareutvecklingen av Kallhäll. Vi involverar nu våra intressenter för att anpassa och utforma bostäder som marknaden efterfrågar. Platsen, mitt i parken med grönområden, damm, lekplats, hundrastplats och nära närservice, skolor och kommunikationer, har stor potential, säger Sofie Nyberg, projektutvecklare på Veidekke Bostad. ??

- Vi ser positivt på att Kallhäll nu får nya bostäder i ett läge nära både kollektivtrafik och natur. Det är ett spännande projekt som kommer att utveckla och komplettera det befintliga området runt Kallhällsparken, säger Claes Thunblad, kommunstyrelsens ordförande i Järfälla kommun.??

Byggstart är planerad till slutet av 2015, med inflyttning av första etappen under första delen av 2017.??

Ämnen

Veidekke Bostad AB på Branschguiden

Veidekke kännetecknas av en stark företagskultur som tror på att engagemang och involvering är grunden för all framgång. Därför erbjuds vi medarbetare att bli delägare. Tillsammans äger vi ca 20% av Veidekke och är en av företagets största ägare.

Vi på Veidekke vet att involvering gör vårt arbete roligare, effektivare, säkrare, mer innovativt, ger bättre kvalitet – OCH är lönsammare. För alla. Därför involverar vi alltid alla parter i våra projekt – från våra egna medarbetare till beställare, leverantörer, arkitekter, underentreprenörer, kringboende och slu...

Läs mer om Veidekke Bostad AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är branschens högst belånade bolag

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens Q2-rapporter för att ta reda på hur hårt belånade de är. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige