Image

Väsbyhem säljer till Möller & Partners

TRANSAKTIONER Väsbyhem säljer en fastighet i Upplands Väsby till Möller & Partners. Köpeskillingen uppgår till 128 miljoner kronor.
Publicerad den 30 Juli 2010

Fastigheten, som består av två huskroppar, ligger på Hasselgatan 11-28. Den består av 216 lägenheter.

Tillträde sker 7 oktober. Pricewaterhouse Coopers har varit säljarens rådgivare vid affären.

Upplands Väsby kommuns kommundirektör Björn Eklundh:
- Vi är mycket glada över att vi nu får in ytterligare en privat aktör på bostadsmarknaden i Upplands Väsby som kan bidra till kommunens fortsatta utveckling.

Väsbyhems vd Ulf Dohnhammar:
- För våra hyresgästers skull är vi glada att det blev Möller & Partners som köpte fastigheten, då vi har mycket goda erfarenheter av dem från deras förvaltning av Väsby Centrum i samband med att vi sålde centrumanläggningen för ett antal år sedan.

Möller & Partners vd Henrik Jussi-Pekka:
- Vi är tacksamma över att få förtroendet att förvärva bostäderna och kommer att fortsätta det långsiktiga arbete som Väsbyhem har gjort. Vi ser fram emot att återigen vara verksamma i Upplands Väsby som är en intressant expansiv kommun.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är arkitektbolagen med flest projekt och högst intäkter

Bolag Arkitektbranschen har drabbats hårt av lågkonjunkturen, men nu kan en vändning vara på gång. Det visar en ny rapport från Tendium och Byggfakta som Fastighetssverige tagit del av. Här kan du bland annat läsa om vilka arkitektbolag som toppar listorna över antal projekt och högst intäkter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige