Image

Vasakronans vice vd lämnar bolaget

Karriär Lars Johnsson har bestämt sig för att lämna sin tjänst som vice vd och chef för fastighetsinvesteringar på Vasakronan.
Publicerad den 24 Juni 2014
Lars Johnsson. Bild: Vasakronan
Lars Johnsson. Sheila Florell Bild: Vasakronan
Sheila Florell

Lars Johnsson har jobbat på Vasakronan (tidigare AP Fastigheter) sedan 1995. Anledningen till att han nu lämnar sin tjänst som vice vd är att hans relation med Sheila Florell, chefsjurist på Vasakronan, under den senaste tiden har utvecklats till något mer än en jobbrelation. Med hänsyn till deras respektive yrkesroller väljer Lars Johnsson nu att lämna Vasakronan.

Lars Johnsson började på AP Fastigheter 1995. Sedan den 1 september 2008 har han arbetat som vice vd och chef för fastighetsinvesteringar på Vasakronan.

- Jag vill passa på att tacka Lars Johnsson för hans värdefulla insatser på Vasakronan och önskar honom lycka till med framtida utmaningar, säger Fredrik Wirdenius, vd för Vasakronan.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Cibus tillväxtplaner efter nya storköpet

Bolag Cibus fortsätter göra stora portföljförvärv. Efter att ha köpt 72 fastigheter i Finland från Sagax berättar vd:n Sverker Källgården om tillväxtstrategin, den nya storägaren, planerna för andra halvåret 2021 och om expansionsmöjligheter till Norge och Danmark.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY