Image

Vasakronan hyr ut till Condeco i Göteborg

Uthyrning Vasakronan hyr ut två cafélokaler till kedjan Condeco i Göteborg.
Publicerad den 5 Augusti 2013
Kristina Pettersson Post. Bild: Vasakronan
Kristina Pettersson Post.

I mitten av juli öppnade Condeco i Nordstan och i slutet av augusti öppnar man också i Strömsfastigheten på Västra Hamngatan.

Condeco startade 2003 och har med sina sex befintliga caféer blivit en självklar och uppskattad mötesplats bland göteborgarna. Condeco är latin och betyder ”att mötas”.

Med långa öppettider, 400 kvadratmeter och omkring 160 sittplatser blir caféet i Nordstan Condecofamiljens flaggskepp och ett välkommet tillskott till gallerian.

- Nordstan ska vara en handelsdestination som erbjuder högklassig shopping, men det måste också finnas möjlighet till en stunds avkoppling och plats för möten. Condeco har ett starkt koncept som möter Nordstans målgrupp på ett bra sätt, och caféet kommer bli en av de platser där besökare kan koppla av en stund, säger Kristina Pettersson Post, regionchef på Vasakronan i Göteborg.

Caféet på Västra Hamngatan 16 öppnar i slutet av augusti och kommer med sina 360 kvadratmeter att rymma cirka 170 sittplatser.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige