Image

Vasakronan hyr ut i Biopalatset i Malmö

Uthyrning Mellan 1925 och 2007 var det bio i fastigheten S:t Jörgen 7 i Malmö. Nu har Vasakronan hyrt ut de gamla biosalongerna till en helt annan verksamhet.
Publicerad den 7 Juni 2011
Annons
Image
S.t Jörgen 7. Bild: Vasakronan. Bild: Vasakronan
S.t Jörgen 7. Bild: Vasakronan.

Svenssons i Lammhult har tecknat kontrakt om 2 500 kvadratmeter i det gamla Biopalatset. Våren 2012 öppnas den nya butiken med svenska och internationella designmöbler på Södergatan 28.

- Vi är glada och stolta över att Svenssons i Lammhult har valt denna spännande lokal för sin nya butik. Just nu renoveras den och anpassas för att bli en inspirerande upplevelse för alla som älskar inredning, säger Mats Ingman, fastighetschef Vasakronan.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem laddar förvärvsbössan

Bolag Coronapandemin fortsätter att sprida oro världen över och Corem påverkas av osäkerheten, men bedömer sig stå väl rustat och ha goda framtidsutsikter. Företaget har en stark balansräkning, låg belåningsgrad, en bra mix av hyresgäster och fastigheter i attraktiva lägen på tillväxtorter. Företagets vd Eva Landén berättar för Fastighetssverige hur de arbetar med förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY