Image

Vasakronan hyr ut i Biopalatset i Malmö

Uthyrning Mellan 1925 och 2007 var det bio i fastigheten S:t Jörgen 7 i Malmö. Nu har Vasakronan hyrt ut de gamla biosalongerna till en helt annan verksamhet.
Publicerad den 7 Juni 2011
S.t Jörgen 7. Bild: Vasakronan. Bild: Vasakronan
S.t Jörgen 7. Bild: Vasakronan.

Svenssons i Lammhult har tecknat kontrakt om 2 500 kvadratmeter i det gamla Biopalatset. Våren 2012 öppnas den nya butiken med svenska och internationella designmöbler på Södergatan 28.

- Vi är glada och stolta över att Svenssons i Lammhult har valt denna spännande lokal för sin nya butik. Just nu renoveras den och anpassas för att bli en inspirerande upplevelse för alla som älskar inredning, säger Mats Ingman, fastighetschef Vasakronan.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige