Image
Ulf Stanley.
Ulf Stanley. Bild: Catena

Ulf Stanley till Catena

Karriär Ulf Stanley har rekryterats för att driva och vidareutveckla Catenas arbete med detaljplaneprocesser.
Publicerad den 4 September 2020

Ulf Stanley har gedigen erfarenhet från bygg- och fastighetssektorn där han främst arbetat med projekt- och processledning i anslutning till olika detaljplaneprocesser. Senast kommer han från en liknande roll på Tyréns, innan dess har han arbetat bland annat på företag som Peab, Atrium Ljungberg och Sweco.

– Med Ulfs kompetens kan vi ytterligare förfina det viktiga detaljplanearbetet som gör att Catena säkerställer etablerbar mark på strategiska lägen och på det viset kan matcha även framtidens logistiksatsningar och varuförsörjningsbehov, säger Catenas affärs- och fastighetschef Jörgen Eriksson.

Ulf Stanley tillträdde den 1 september och kommer att utgå från Catenas kontor i Helsingborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Catena AB på Branschguiden

Raka spåret till smartare logistik

På ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar vi på Catena effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien.
Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategiskt placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde.

Genom proaktivt arbete och kontinuerlig bevakning av trender inom logistikmarknaden kan vi säkerställa att våra kunder är rustade för framtidens logistik.

Läs mer om Catena AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige