Image

Trophi hyr ut 6 000 kvadratmeter i Västerås

Uthyrning Trophi Fastighets AB har under året byggt om och utvecklat Stenby handelsplats i norra Västerås. Nu välkomnar man Blomsterlandet och Dollarstore som nya hyresgäster.
Publicerad den 27 Oktober 2017
Annons
Image
Jan Björk. Bild: Redito
Jan Björk.

I den första delen av projektet har Stora Coop, Systembolaget, Kronans Apotek och Bike & Repair flyttat in. Nu påbörjas arbetet med den andra delen.

– Vi ser fram emot vår andra butik i Västerås och det känns otroligt spännande med möjligheten att gå in på 5 000 kvadratmeter, säger Jennie Ahlberg, etableringsansvarig för Dollarstore.

– Vi har en bra utveckling i vår nuvarande butik och genom att öppna en butik till i Västerås samt ytterligare butiker i Mälardalen under det närmsta året, hoppas vi stärka vår marknadsposition betydligt, säger Jan Larsson, vd för Blomsterlandet.

Totalt är fastigheten drygt 17 000 kvadratmeter stor, varav det återstår 3 600 kvadratmeter. Det återstående delen av projektet i Stenby kommer att slutföras under 2018.

– Vi tycker förstås att det är mycket glädjande att vi kan attrahera så starka butikskedjor till vår handelsplats och välkomnar nu våra senaste hyresgäster, säger Jan Björk, vd för Trophi.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska SBS växa i Norge: "Jätteintressant marknad"

Bolag Studentbostäder i Norden fortsätter sin expansionsresa och sätter ner knappnålen i ett nytt land på etableringskartan. Vd:n Rebecka Eidenert berättar för Fastighetssverige om premiärköpet i Norge, hur man ser på marknaden och om tillväxtplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY