Image
Fredrik Mässing, vd för nybildade bolaget Prisma.

Prisma har hyperfokus på lågprisbutikerna

Bolag Det enda butikslaget som ökat de senaste åren är lågprisbutikerna. Trots det har det tills nu inte funnits ett bolag som enbart fokuserat på det segmentet. Det menar Fredrik Mässing, ny vd på det nybildade bolaget Prisma. "Vi har stora tillväxtplaner för att växa de kommande åren både i befintliga förvärv och genom utveckling av nya handelsplatser".


Aberdeen Standard Investments miljardköper i Sverige

Transaktioner Aberdeen Standard Investments har under våren tecknat avtal om att i fyra separata affärer förvärva fastigheter för 1,4 miljarder kronor för tre olika fonder och mandat.


Dollarstore öppnar i Arninge Centrum.

"Externhandel är helt rätt i coronatider"

Bolag Dollarstores etableringschef beskriver företagets expansionsplaner för Fastighetssverige. Han menar att det är viktigt att vara ödmjuk i de hårda tider som nu råder.


Backaplan.

Dollarstore öppnar nytt i Göteborg och Trollhättan

Uthyrning CBRE meddelar att man under mars månad har förmedlat två butikslokaler till Dollarstore.


Ihede.

Dollarstore och Max etablerar sig på handelscentrumet Ihede

Uthyrning Affärskedjan Dollarstore öppnar ett nytt varuhus på 2 750 kvadratmeter i handelscentrumet Ihede i Kungsbacka. Även Max Burgers har tecknat avtal om att öppna en restaurang i det nya volymhandelscentrumet som beräknas stå färdigt i september 2020.


Eric Bergström, vd för Regio.

Regio utvecklar och hyr ut i Nyköping

Uthyrning Regio genomför tillsammans med P&E Fastighetspartner ett större utvecklings- och ombyggnadsprojekt i Pål Jungs Hage i Nyköping. Som ett led i denna utveckling har Regio bland annat tecknat avtal med Dollarstore, som öppnar under första kvartalet 2020.


Dollarstore öppnar i Lugnetrondellen

Dollarstore öppnar nytt varuhus i Lugnetrondellen

Uthyrning Affärskedjan Dollarstore öppnar ett nytt varuhus på 3 800 kvadratmeter i handelscentrumet Lugnetrondellen i Varberg. Butiken beräknas öppna i maj 2019 och är kedjans första etablering på västkusten.


Novi hyr ut till Dollarstore

Uthyrning Novi Real Estate och fastighetsägaren Patrizia Sweden AB välkomnar Dollarstore, som hyr 3 001 kvm, till handelsplatsen Stenhagen i Uppsala.


Dollarstore öppnar i Gränbystaden

Uthyrning Atrium Ljungberg har tecknat avtal med Dollarstore som öppnar sin första butik i Uppsala genom att etablera sig på 4 700 kvadratmeter i norra Gränbystaden.


Wihlborgs hyr ut till Dollarstore i Helsingborg

Uthyrning Wihlborgs har tecknat hyresavtal med butikskedjan DollarStore om 2 800 kvadratmeter på Hästhagsvägen i södra Helsingborg.


Trophi hyr ut 6 000 kvadratmeter i Västerås

Uthyrning Trophi Fastighets AB har under året byggt om och utvecklat Stenby handelsplats i norra Västerås. Nu välkomnar man Blomsterlandet och Dollarstore som nya hyresgäster.


Maxfastigheter köper i Hedemora

Transaktioner Maxfastigheter har köpt en nyproducerad fastighet i Hedemora som är fullt uthyrd till Dollarstore.


Maxfast köper fastighet i Laxå

Transaktioner Maxfast Properties har tecknat avtal om köp av fastigheten Laxåskogen 2:56 i Laxå. Hyresgäst är Dollarstore.


Aberdeen hyr ut 2 400 kvadratmeter

Uthyrning Aberdeens fastighetsfond Sverige hyr ut 2 400 kvadratmeter i Östersund.