Image
Trianon hyr ut till förskola i Malmö.
Trianon hyr ut till förskola i Malmö. Bild: Trianon

Trianon hyr ut till förskola i Malmö

Uthyrning Trianon har tecknat ett femtonårigt hyresavtal med Förskolan Telningen, som kommer att hyra 688 kvadratmeter i fastigheten Hyllie 9:5 på Stensjögatan 3 i Malmö. Beräknad inflyttning är juni 2022. Hyresgästen är den tredje på kort tid som Trianon tecknar avtal med i den aktuella fastigheten och förhandlingar pågår med fler.
Publicerad den 11 Januari 2022

Förskolan Telningen kommer att hyra 688 kvm med en tillhörande utemiljö om cirka 1 600 kvm. Förskolan startade 1990 och drivs som en ekonomisk förening.

Som tidigare pressmeddelats har, förutom Förskolan Telningen, en vårdcentral och en folkhögskola nyligen tecknat avtal med bolaget för etablering i Hyllie 9:5 och förhandlingar pågår med fler.
– Vi är mycket glada att hälsa även en förskola välkommen till Hyllie 9:5, en av flera hyresgäster inom segmentet samhällsservice som väljer att etablera sig i denna fastighet, säger Olof Andersson, vd på Trianon.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige