Image
Therese Altenby blir ny chefsjurist på Trianon.
Therese Altenby blir ny chefsjurist på Trianon. Bild: Trianon

Trianon anställer chefsjurist

Karriär Trianon fortsätter att växa och har rekryterat Therése Altenby som chefsjurist. Therése kommer närmast från Heimstaden och har även där haft rollen som chefsjurist. Hennes uppdrag blir att ansvara för samtliga juridiska frågor inom verksamheten.
Publicerad den 17 Juni 2021

Therése Altenby har en bred juridisk erfarenhet från bolags- och fastighetsrättsfrågor från sin tidigare roll som chefsjurist på Heimstaden.
– Det känns mycket bra att vi nu tar steget att anställa en chefsjurist och jag är väldigt glad att hälsa Therése välkommen till Trianon. Med vår tillväxttakt har vi ett stort behov av den juridiska erfarenhet som Therése har, vilket kommer att möjliggöra bolagets fortsatta utveckling i ett högt tempo, säger Olof Andersson, vd på Trianon.
– Trianon är ett entreprenörsdrivet tillväxtbolag med stort engagemang för samhällsutveckling, vilket gör bolaget väldigt intressant för mig. Bolaget befinner sig i en spännande utvecklingsfas och jag ser fram emot att vara med och bidra på den fortsatta tillväxtresan, säger Therése Altenby.

Therése Altenby börjar på Trianon den 1 september.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ser Trianon på Signatur Fastigheter framöver: "Vi har två val…"

Bolag För Fastighetssverige berättar Olof Andersson, vd på Trianon, om vägen till tronen i Signatur Fastigheter – och planerna framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY