Image
Nordic PM stärker organisationen med Gustav Arvidsson, Anette Larsson och Ulf Glad.
Nordic PM stärker organisationen med Gustav Arvidsson, Anette Larsson och Ulf Glad. Bild: Nordic PM

Tre till Nordic PM – förstärker inom förvaltning och drift

Bolag Nordic PM stärker upp organisationen och rekryterar förvaltningsadministratör, förvaltare och fastighetstekniker till Stockholm.
Publicerad den 23 Maj 2022

Till Nordic PM’s uppdrag gällande förvaltning av FöretagsParkens portfölj har bolaget rekryterat Anette Larsson i rollen som förvaltningsadministratör. Anette har under en tid tidigare gått som konsult via Isaksson rekrytering, men blir nu permanent anställt direkt av Nordic PM.

Dessutom rekryteras Ulf Glad i rollen som förvaltare. Ulf kommer senast ifrån Citycon, där han arbetat som Specialty Leasing Manager. I sin nya roll som förvaltare kommer Ulf främst att ansvara för delar av FöretagsParkens fastighetsbestånd.

I förvaltningsuppdraget med Citycons centrumfastigheter anställer Nordic PM även Gustav Arvidsson i rollen som fastighetstekniker. Gustav utförde tidigare sin praktik hos Nordic PM under utbildningen till fastighetstekniker på John Ericsson Institut och återvänder nu som medlem av den ordinarie personalstyrkan.

Anette Larsson och Gustav Arvidsson är redan på plats i organisationen och Ulf Glad kommer att ansluta under juni månad. Samtliga utgår från Stockholm.
– Det känns alltid roligt när vi lyckas knyta talangfulla medarbetare till vår organisation och vi välkomnar varmt alla tre till oss på Nordic PM, säger vd Jeanette Öhrn.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter hajpen – så ser framtiden ut för padelhallarna

Sverige Från underbar och älskad av alla till övergiven och med hål att fylla – den svenska padelhajpen har kommit av sig rejält. Hallar och banor står tomma och nu börjar rapporter komma om nedläggningar av hela anläggningar. Men vad händer med själva fastigheterna nu när boomen passerat zenit? Anders Elvinsson, chef för värdering och strategisk rådgivning på Cushman & Wakefield, ger sin bild av padelns framtid, branschens beredskap och omställningsmöjligheterna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige