Image
Täby Park.
Täby Park. Bild: Titania

Titania tecknar hyresavtal i Täby Park

Uthyrning Titania har tecknat ett 10-årigt avtal med Caliente Tapas Bar för att öppna en ny restaurang i Titanias projekt Täby Boulevard i Täby Park.
Publicerad den 4 Oktober 2023

Den nya restaurangen kommer att vara belägen på bottenplan i Titanias nybyggda fastighet vid Robert Killicks torg på Boulevarden 40B. Restaurangen är en av tre planerade i byggnaden.

Caliente i Täby Boulevard kommer att omfatta 273 kvadratmeter. Årshyran är satt enligt KPI för oktober 2022 och uppgår till 791 700 kronor (2 900 kr/kvm) och kommer per januari 2024 att räknas upp med förmodad indexhöjning oktober 2023. Hyresgästens tillträde sker 1 december 2023 och restaurangen planeras ha verksamheten igång i mars 2024.

Caliente Tapas Bar, grundad 1996, är en av Stockholms mest älskade tapasrestauranger och har sedan starten varit en av de mest framstående inom sin genre. Caliente vuxit till att omfatta fem restauranger över hela Stockholm.

– Vi är mycket glada över att ha tecknat detta avtal med Titania och att snart kunna välkomna våra gäster till den nya restaurangen i Täby Boulevard, säger Martin Sharro, vd på Caliente.

– Vi på Titania är stolta över att ha ingått detta spännande samarbete med Caliente Tapas Bar. Vi ser fram emot att erbjuda spännande matupplevelser till boende i vår byggnad, invånarna i Täby och besökare från andra håll. Avtalet är ett viktigt steg i vår strävan att skapa en restaurang-hub i bottenplan på vår byggnad med det fina torgläget. Vi är övertygade om att vår byggnad och torget kommer att bli en destination för matälskare i regionen, säger Wojciech Wondell, COO på Titania.

Titanias fastighet omfattar, förutom lokalen som Caliente hyr, två ytterligare lokaler mot torget där förhandling pågår med restaurangaktörer. Förutom lokalytor innehåller fastigheten 226 bostäder och ett garage. Färdigställande är beräknat till slutet av november i år och första inflyttning av boende sker den 8 december.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige