Image
Theodor Jarnhammar.
Theodor Jarnhammar. Bild: Catella

Theodor Jarnhammar lämnar JLL för Catella

Bolag Catella Corporate Finance förstärker sin verksamhet i Stockholm genom att Theodor Jarnhammar ansluter som ny partner i den nya rollen som Head of Office Transactions. Han kommer närmast från JLL Capital Markets som Senior Director.
Publicerad den 6 Februari 2024

Theodor Jarnhammar har en gedigen kunskap och erfarenhet av kontorsmarknaden i sin nuvarande roll som Senior Director inom Capital Markets, och tidigare Head of Leasing på JLL. Hans nya roll som Head of Office Transactions är noga utformad för att ytterligare addera kompetens och kundnytta till en redan etablerad position och proaktivt gynna kunderna när transaktionsmarknaden nu åter börjar ljusna.
– Jag är mycket glad över att få in Theodor som ny partner i bolaget och dessutom kunna tillsätta en ny roll som tillför värdefull kompetens som främjar både oss och våra kunder för långsiktiga relationer. Det kommer stärka organisationen och vår ambition om att återigen bli nummer 1 på rådgivningsmarknaden i Sverige. Med erfarna medarbetare och partners, rätt fokus och ett starkt varumärke har vi alla möjligheter att utveckla vårt erbjudande, stärka vår organisation och stora förmåga att genomföra komplexa transaktioner för att nå den marknadspositionen, säger Daniel Gorosch, vd för Catella Corporate Finance Sverige.
– Det ska bli väldigt roligt att ansluta till Catella och lära känna teamet såväl lokalt som internationellt. Transaktionsmarknaden står inför en spännande tid och jag ser fram emot att få bidra med min kunskap och erfarenhet inom kontorssegmentet, säger Theodor Jarnhammar.

Theodor Jarnhammar tillträder sin nya roll i mitten av maj.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige