Image

Sweco förstärker inom Hyresgästrådgivning

Karriär Sara Hernäng har anställts som senior hyresgästrådgivare på Sweco. Hon kommer tillsammans med Anders Björkestedt att vara en stark drivande kraft för att utveckla tjänsteområdet Hyresgästrådgivning.
Publicerad den 7 Oktober 2014

Sara Hernäng har under 15 år arbetat med hyresgästrådgivning och kommer närmast från Niras där hon bland annat har suttit med i ledningsgruppen.

Hon har arbetat med både strategiska frågor, som att ta fram lokalpolicies och styrdokumentation för företags lokalförsörjning, och med operativa frågor, som projektledare i ny- och ombyggnationsprojekt som hyresgästens representant.

– Det känns väldigt roligt att få välkomna Sara till Sweco och vår satsning inom Hyresgästrådgivning. Sara har gedigen kunskap inom området och är en erfaren rådgivare med stor förståelse för lokalanvändarens behov. Lokalfrågor får en mer och mer strategisk betydelse både inom privat och offentlig sektor och ses som en del av verksamhetens övergripande strategier. Sweco med vår stora geografiska spridning, vår stora mångfald av tjänster och kunskap inom projekt- och processledning har goda förutsättningar att vara en bra rådgivare för en långsiktigt hållbar lokalförsörjning, säger Elisabeth Philipson Attebrant, vd för Sweco Management AB.

På Sweco arbetar idag jobbar ett 30-tal konsulter med lokalförändringsfrågor med spridning över hela landet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY