Image

Svalövaffären går om intet

AFFÄRER Först hoppade de luxemburgska finansiärerna av. Sedan visade det sig att Sten Mörtstedt-ryktet var betydligt överdrivet. Av den stora affären mellan CN Gruppen och Svalövs kommun blir det nu - ingenting.
Publicerad den 2 Oktober 2009

I maj meddelades att kommunen skulle sälja fastigheter till CN Gruppen (Lars-Olof Nymberg och Mats Carlson) för 147 miljoner kronor.

Men det hela ser nu ut att gå i stöpet. På torsdagen skulle affären ha gått igenom. Men så blev det inte, skriver Skånskan.se.

- I diskussionerna med Handelsbanken så fick vi besked om att de måste ligga lågt ett tag. Kommunen vill inte vänta längre med att få affären genomförd så affären är avblåst vilket jag har full förståelse för, säger en nedstämd Lars-Olof Nymberg, till Skånskan.se.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige