Image

Nybildat bolag köper i Skåne

TRANSAKTIONER CN-Gruppen Fastigheter köper ett bestånd av kommunala Svalövslokaler. Köpeskillingen är 147 miljoner kronor.
Publicerad den 12 Maj 2009

Förutsättningen är att Svalövs kommunfullmäktige godkänner affären, skriver Helsingborgs Dagblad.

Bland annat ingår Svalövs gymnasium i affären. Köparen tar över fastigheterna 1 juli.

Bakom CN-gruppen står Lars-Olof Nymberg och Mats Carlson.

Bolaget är nybildat, och har för avsikt att så småningom förvärva fler fastigheter i Skåne, med hjälp av finansiärer som finns i Luxemburg. Man vill äga och förvalta - inte förändra befintlig verksamhet.

- Skolan är ju vad den är och har funnits där väldigt länge. Vi vill långsiktigt förvalta fastigheten. Vad gäller de övriga så vill vi både försöka hitta fler och nya hyresgäster och se till att de som redan finns där vill vara kvar, säger Nymberg till Helsingborgs Dagblad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige