Image

Struktur rekryterar HR-chef

KARRIäR Från och med september 2010 är Annelie Beckius HR-chef på Struktur. Hon kommer närmast från Vattenfall där hon de senaste två åren arbetat som chef för HR-Services.
Publicerad den 13 Augusti 2010

Struktur har under de senaste tre åren vuxit från 29 anställda på kontor i Stockholm och Göteborg, till dagens 120 anställda som är fördelade på tre kontor i landet inklusive egen pool med driftpersonal inom Service management.

Omsättningen har under samma period vuxit stadigt från 85 miljoner kronor 2006 till 190 miljoner kronor år 2009. Struktur planerar att växa ytterligare och nästa steg blir att etablera sig i Norden.

- Struktur känns för mig som ett väldigt spännande företag med höga ambitioner och mycket kompetenta och engagerade medarbetare. Det ska bli väldigt roligt att få vara med och bidra till fortsatt utveckling och framgång för Struktur, säger Annelie Beckius.

- Vi är otroligt glada över att Annelie valt att komma till Struktur för att delta i den utveckling vi har framför oss, och vi ser verkligen fram emot att få ta del av hennes breda erfarenhet inom human resources, säger Sture Nilsson, vd på Struktur.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige