Image

Stendörren lanserar ny konceptfastighet

Bolag Slagsta ligger på Fågelviksvägen 18 i Norsborg. Stendörrens Point-koncept innebär att man förädlar fastigheter i attraktiva geografiska lägen och erbjuder tjänster som underlättar och skapar mervärde för hyresgästerna.
Publicerad den 13 Oktober 2017
Point Slagslag. Bild: Stendörren
Point Slagslag.

Point Slagsta är en vacker industribyggnad från 50-talet med högt i tak och stort ljusinsläpp. På sikt kommer det att finnas träningsmöjligheter och servering för personalen samt moderna logistiklösningar för mottagning och distribution av gods.

– Vi är stolta över att kunna rulla ut ännu ett Point-hus i ett attraktivt läge på Fågelviksvägen i Norsborg. Vi tror att Point Slagsta kan passa kreativa verksamheter som behöver stora utrymmen, kanske med direktanslutning till lagermöjligheter, säger Maria Mastej, marknads- och uthyrningschef på Stendörren Fastigheter.

Huset ligger precis vid Mälaren och i närheten av Skärholmen Centrum med butiker och restauranger. Läget erbjuder kommunikationer, både med bil från E4:an och lokaltrafik (tunnelbana).

Point Slagsta är det andra i raden av ett antal konceptfastigheter i samma linje. Under våren 2017 lanserades det första huset, Point Nacka, där Nacka Energi är en av de större hyresgästerna.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. På Stendörren söker vi alltid den bästa lösningen för våra hyresgäster och anpassar våra hyreslokaler efter deras behov, inte bara för att optimera effektivitet och lönsamhet, utan även trivsel och arbetsglädje.

Våra lokaler finns främst i Storstockholm och Mälardalen i bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Västerås, Flen ...

Läs mer om Stendörren Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers: Kontorets kompass snurrar

Uthyrning I fredags släppte Colliers sin senaste kontorsrapport och av allt att döma så sätter pandemin fortsatt sina spår. Men när Karin Witalis, Associate Director, EMEA Research på Colliers, ska sammanfatta kontorsmarknaden i Stockholm så lyder den "alla vill ha allt". Fastighetssverige ringde upp henne för att ta reda på vad det innebär.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige