Image

Stena Fastigheter flyttar till nytt kontor i Göteborg

Bolag På fredag flyttar Stena Fastigheter och Stena Fastigheter Göteborg in i nya lokaler på Värmlandsgatan 2, mitt emot Stenas Danmarksterminal.
Publicerad den 9 Juni 2015

De senaste åren har Stena Fastigheter AB och Stena Fastigheter Göteborgs haft kontor i en egen fastighet på Drakegatan 1 i Gårda. När en av hyresgästerna i fastigheten hade behov av att expandera beslöt Stena Fastigheter att flytta till sina lokaler på Värmlandsgatan, där Göteborgs Auktionsverk är en av hyresgästerna.

– Flytten innebär flera fördelar. Förutom att kunna hjälpa våra hyresgäster med deras lokalbehov, kommer vi till nya, moderna lokaler i nära anslutning till våra andra kollegor inom Stena, säger Christel Armstrong Darvik, koncernchef på Stena Fastigheter.

Området står dessutom inför en spännande utveckling då den nya stadsdelen Masthuggskajen ska utformas med levande gator och torg, bostäder och kontor, lokala verksamheter och kultur.

– Vårt kontor hamnar mitt i händelsernas centrum och vi kommer att få se det nya området ta form på nära håll, säger Agneta Kores, vd på Stena Fastigheter Göteborg.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige