Image
Bild: Eddie Ekberg

Solskensbåttur med Fasticon

Event Branschen samlades för en kvällstur med Fasticon på M/S Riddarholmen i Stockholms skärgård. Det blev en solig tillställning med trevligt mingel och seminarium med allvarliga frågeställningar. Se bilderna här.
Publicerad den 20 Juni 2011
Branschen kastade loss för en båttur med Fasticon. Bilder: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Branschen kastade loss för en båttur med Fasticon. Bilder: Eddie Ekberg.

I torsdags kväll samlade Fasticon drygt 100 personer från branschen för en båttur i Stockholms skärgård. Båtturen var synnerligen vältajmad då den bjöd på en kväll med solsken, bland alla regniga och stormiga kvällar den senaste tiden.

Dessutom avhandlades flera allvarliga ämnen i ett speakers corner, bland annat om läget för branschens kompetensbehov i framtiden.

En skaldjursbuffé signerad Melker Andersson och lämpliga drycker serverades till magi av trollkarlen Carl Tillenius.


Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige