Image
Bild: Eddie Ekberg

Solskensbåttur med Fasticon

Event Branschen samlades för en kvällstur med Fasticon på M/S Riddarholmen i Stockholms skärgård. Det blev en solig tillställning med trevligt mingel och seminarium med allvarliga frågeställningar. Se bilderna här.
Publicerad den 20 Juni 2011
Branschen kastade loss för en båttur med Fasticon. Bilder: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Branschen kastade loss för en båttur med Fasticon. Bilder: Eddie Ekberg.

I torsdags kväll samlade Fasticon drygt 100 personer från branschen för en båttur i Stockholms skärgård. Båtturen var synnerligen vältajmad då den bjöd på en kväll med solsken, bland alla regniga och stormiga kvällar den senaste tiden.

Dessutom avhandlades flera allvarliga ämnen i ett speakers corner, bland annat om läget för branschens kompetensbehov i framtiden.

En skaldjursbuffé signerad Melker Andersson och lämpliga drycker serverades till magi av trollkarlen Carl Tillenius.


Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige