Image
Peter Hård och Johan Hård, Hårds Transport i Ljungby.
Peter Hård och Johan Hård, Hårds Transport i Ljungby. Bild: SLP

SLP förlänger hyresavtal om 5 600 kvadratmeter i Ljungby

Uthyrning SLP har tecknat ett femårigt hyresavtal med sin befintliga hyresgäst, Hårds Transport AB, avseende en yta om cirka 5 600 kvadratmeter i logistikfastigheten Lamellen 1 i Ljungby. Årshyran uppgår till 2,8 miljoner kronor och är fullt indexerad.
Publicerad den 17 Januari 2023

– Vi är glada över att Hårds Transport utvecklar sin verksamhet i våra lokaler. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete och möjligheten att vara en partner i familjeföretagets fortsatta tillväxt, säger Peter Strand, vd på SLP.

SLP har nyligen genomfört standardhöjningar i fastigheten som bland annat minskat energiför­brukningen och förbättrat inomhusklimatet.

– Nu tar vi nästa steg i vårt bolags tillväxt, med nya större lokaler där vi kan erbjuda både nya och gamla kunder våra tjänster inom logistik, lagerhållning och transport av olika slag. Vi är glada över det samarbetet vi har startat upp med SLP, de har varit flexibla och hittat lösningar som matchar våra behov och önskemål, säger Peter Hård, vd på Hårds Transport.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige