Image
Annette Hjelmstedt och Sari Marttila.
Annette Hjelmstedt och Sari Marttila. Bild: Slättö

Slättö gör seniora rekryteringar

Bolag Slättö har rekryterat Annette Hjelmstedt till rollen som Head of Investor Relations och Sari Marttila till rollen som Head of Talent Management. Rekryteringarna är ett led i Slättös tillväxtstrategi och förstärker Slättös välmeriterade organisation ytterligare.
Publicerad den 29 Oktober 2021

Annette Hjelmstedt har arbetat med IR och kommunikation i över 20 år och kommer närmast från en roll inom Investor Relations på Areim. Under åren 2011–2019 arbetade hon med kapitalresning och investerarrelationer på EQT i rollen som IR Director. Utöver dessa positioner har Annette Hjelmstedt arbetat med IR och kommunikation på Nordea Investment Funds, Carnegie Investment Bank och SCA/Essity.
– Det känns väldigt spännande att bli en del av Slättös starka team. Med min erfarenhet vill jag hjälpa till att bygga IR-funktionen och jag ser fram emot att bidra till en fortsatt expansion av Slättös fonderbjudande, säger Annette Hjelmstedt.

Sari Marttila har mer än 30 års erfarenhet inom HR och kommer närmast från en position som Head of HR på Hannes Snellman Advokatbyrå i Stockholm, där hon sedan 2017 ansvarat för det löpande strategiska och operativa HR-arbetet med fokus på talent management. Under åren 2009 – 2015 var hon HR-chef på NC Advisory AB (rådgivare till Nordic Capitals fonder) där hon bland annat byggde upp HR-funktionen och ledde ett stort antal rekryteringsprocesser i olika länder. Sari Marttila har även mångårig erfarenhet från chefsroller hos PA Consulting, Bearingpoint och McKinsey & Company och har även haft ett eget konsultbolag inom HR.
– Jag ser mycket fram emot att få arbeta tillsammans med Slättös drivna och kompetenta team under en mycket spännande och expansiv fas i bolagets historia. Att stötta bolaget med att hitta, utveckla och behålla duktiga medarbetare är en del av expansionen och jag är glad över att få möjlighet att bidra till det, säger Sari Marttila.
– Jag är både glad och stolt över att kunna rekrytera två så pass meriterade personer till Slättö. Annette och Sari kommer båda att vara centrala i Slättös fortsatta expansion, säger Jonas Andersson, vice vd och CFO på Slättö.

Tjänsterna tillträds i oktober respektive januari.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige