Image

Skandrenting köper av Saint Gobain

Transaktioner Skandrenting köper tre handels- och logistikfastigheter om totalt cirka 15 500 kvadratmeter i Linköping och Helsingborg. Köpeskillingen är 90 miljoner kronor. Säljare är Saint Gobain-koncernen som också har tecknat nya hyreskontrakt som löper på 15 år.
Publicerad den 21 Januari 2011

Två av fastigheterna är redan i drift och den tredje är under uppförande med planerad inflytt under våren 2011.

- Det är glädjande att inleda 2011 med en mycket bra affär helt i linje med Skandrentings strategi med långa hyresavtal och stabila hyresgäster. Saint-Gobain med dotterbolag är en intressant motpart och vi hoppas på ett fortsatt gott samarbete, säger Skandrentings vd Johannes Nyberg.

Skandrentings innehar fastigheter till ett totalt värde om cirka fyra miljarder kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Besqabs vd kommenterar varslet

Bolag Under gårdagen meddelade Besqab att man tänker varsla 25 anställda om uppsägning efter sammanslagningen mellan Aros Bostadsutveckling och Besqab. Det nya bolagets vd, Magnus Andersson, svarar nu på Fastighetssveriges frågor om, bland annat, vad tanken bakom varslet har varit och hur det känns att ge beskedet till de anställda.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige