Image
Sevil Ahmadi, Stena Fastigheter.
Sevil Ahmadi, Stena Fastigheter. Bild: Stena Fastigheter

Sevil Ahmadi ny avdelningschef för Stena Bygg i Stockholm

Bolag Stena Fastigheter gör intern rekrytering när man stärker upp byggorganisationen med ny avdelningschef för deras projektutvecklingsbolag Stena Bygg i Stockholm. Sevil Ahmadi har arbetat som projektchef på Stena Fastigheters projektutvecklingsbolag Stena Bygg sedan 2019 och har sedan i våras varit tillförordnad avdelningschef för Stena Bygg i Stockholm. Nu kliver hon, från den 1 november, permanent in i rollen.
Publicerad den 6 November 2023

Sevil har gedigen erfarenhet inom bostadsutveckling och har tidigare arbetat både på HSB bostad och BTH Bostad.

– Vi är väldigt glada att Sevil vill fortsätta i rollen som avdelningschef för Stena Bygg i Stockholm. Sevil har en lång erfarenhet, ett tydligt engagemang för stadsutvecklingsfrågor och är omtyckt för sitt sätt att leda och driva dessa frågor. Dessutom är denna internrekrytering ytterligare ett exempel på att vi har medarbetare som trivs och som vi kan ge möjlighet att utvecklas internt hos oss, säger Martin Gidenstam, vd på Stena Bygg.

– Jag är stolt över att ha fått förtroendet att kliva in och leda denna viktiga verksamhet inom Stena i en spännande, men utmanande tid. Vi som bolag står starka och har goda möjligheter och jag ser väldigt mycket fram emot att uppnå kreativa, hållbara och bra affärer tillsammans med mitt fantastiska team, säger Sevil Ahmadi, ny avdelningschef på Stena Bygg i Stockholm.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige