Image
Scius Partners hyr ut i Hagastaden till innovativt bolag.
Scius Partners hyr ut i Hagastaden till innovativt bolag. Bild: Per-Erik Adamsson

Scius Partners hyr ut i Hagastaden till innovativt bolag

Uthyrning Scius Partners har hyrt ut till ett innovativt industribolag med tydlig miljöprofilering i nyutvecklade Fenix i Hagastaden, Stockholm. Hyresavtalet omfattar cirka 3 700 kvadratmeter och blir bolagets nya internationella huvudkontor.
Publicerad den 16 September 2022

– Vi är glada att välkomna detta nyskapande bolag till Fenix som tillsammans med Ubisoft Entertainment, som valde Fenix i början av 2022, kommer skapa en dynamisk och kreativ arbetsplats i Fenix. Det är ett inspirerande företag i framkant inom hållbarhet och vi hoppas att Fenix-konceptet ska stötta dem i deras satsning, säger Mikael Freudmann, vd Scius Partners.

Fenix erbjuder kontorslokaler belägna i centrala Stockholm med imponerande takhöjder och industriella karaktärsdrag. Byggnaden är den första i Norden som uppnår den högsta Wired Score-certifieringen, Platinum, i kombination med höga BREEAM- och WELL-certifieringar.

Fenix är en toppmodern kontorsbyggnad som bland annat erbjuder gym, bemannad reception, konferenser, takbar och restaurang.

I uthyrningsarbetet har Scius Partners biträtts av Avanti Partners och arkitektfirman Studio Stockholm.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige