Image
Savills utökar sitt värderingsteam med sex nya medarbetare.
Savills utökar sitt värderingsteam med sex nya medarbetare. Bild: Savills

Savills rekryterar från Croisette och Colliers

Bolag Sex nya värderare har rekryterats till kontoren i Göteborg och Stockholm.
Publicerad den 31 Augusti 2021

Till Göteborgskontoret ansluter Andreas Joelsson Svenn som närmast kommer från rollen som värderingsansvarig för Croisette i Göteborg. Elin Lilja har rekryterats som junior värderare och avslutade nyligen sina studier vid LTH.

I Stockholm börjar Sofia Nordahl som har arbetat med värdering internationellt i 15 år och även bedrivit egen konsultverksamhet i Sverige. John Waldenström kommer närmast från en tjänst som värderare på Colliers. Därutöver börjar Viktor Edlund och Atid Mohammed, som båda nyligen avslutade sina studier vid KTH.

– Vi ser en ökad efterfrågan på värderingstjänster med ett stort inslag av internationella beställare, det är därför mycket glädjande att vi kan förstärka teamet med sex nya medarbetare", säger Karin Zakariasson, värderingschef på Savills.

- Susanna Sundström
susanna@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Biogen koldioxid ska fångas in när Fabege vill minska klimatavtrycket

Energi/miljö I februari tecknade Fabege ett avtal med Stockholm Exergi. Avtalet handlar om infångande av biogen koldioxid, också känt som bio-CCS (efter det engelska namnet "bio energy with carbon capture and storage"). Fabege ser det här som en tydlig avsiktsförklaring och ett viktigt steg för att nå de egna klimatmålen till 2030. Men vad är egentligen bio-CCS?

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige