Image

Savills får uppdrag på Sturegatan i Stockholm

Uthyrning Savills har fått uppdrag att hyra ut totalt omkring 1 500 kvadratmeter på Sturegatan 15 i Stockholm.
Publicerad den 4 September 2014

Huset skall totalrenoveras och kommer kunna erbjuda lokaler av hög klass med ett svårslaget läge mellan Humlegården och Stureparken.

- Vi kommer att kunna erbjuda lokaler till verksamheter om mellan 10 och 80 arbetsplatser. Lokalerna kommer att stå klara under fjärde kvartalet 2015. Fastigheten är samägd av fackförbunden ST och Officersförbundet. Detta är ett uppdrag som vi tror skall kunna hitta en bra position på marknaden säger Oscar Backteman, uppdragsansvarig på Savills.

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Biogen koldioxid ska fångas in när Fabege vill minska klimatavtrycket

Energi/miljö I februari tecknade Fabege ett avtal med Stockholm Exergi. Avtalet handlar om infångande av biogen koldioxid, också känt som bio-CCS (efter det engelska namnet "bio energy with carbon capture and storage"). Fabege ser det här som en tydlig avsiktsförklaring och ett viktigt steg för att nå de egna klimatmålen till 2030. Men vad är egentligen bio-CCS?

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige