Image

Så kan fastigheter få människor att må bra

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Castellums projekt Eminent i Hyllie certifieras enligt Well – en ny internationell standard som utgår från sju koncept som påverkar vår hälsa. Tina Lindh, projektledare på Castellum, berättar om hur fastigheter kan få människor att må bra.
Publicerad den 5 Juni 2017
Tina Lindh. Bild: Castellum
Tina Lindh.

Fastighetsmarknadsdagen Öresund den 24 augusti är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden på den svenska sidan av Öresund. Seminariet hålls på Malmö Live och du anmäler dig till seminariet här.

I en av punkterna i kontorsspåret berättar Castellums Tina Lindh om projektet Eminent i Hyllie som är först i Norden med certifiering enligt The Well Building Standard, som utgår från sju koncept som påverkar vår hälsa; luft, vatten, ljus, ljud, kost, motion och välbefinnande.

Bland de övriga talarna på seminariet återfinns bland andra Ola Serneke, Danske Banks Roger Josefsson – och stjärntalaren Olof Röhlander.

Du hittar det preliminära programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2023

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 7 september 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:











Partners:





Se en film från ett tidigare event här:




 

Mer från Fastighetssverige