Image

Röhnisch expanderar verksamheten

Handel Det svenska sportvarumärket Röhnisch planerar för en kommande expansion av butiker i Sverige.
Publicerad den 30 November 2016
Röhnisch expanderar i Sverige. Bild: Röhnisch
Röhnisch expanderar i Sverige.

Det svenska sportvarumärket Röhnisch, startat av Hellmut Röhnisch 1945, finns representerat i över 20 länder. Nu siktar man på att expandera ytterligare i Sverige.

– Vi ser en stor potential att växa med ytterligare butiksenheter och är mycket glada att vi nu är i gång med det arbetet, säger Fredrik Röhnisch, vd för Röhnisch Sportswear.

JLL Retail Tenant Representation har nu anlitats för etableringsuppdraget och söker nu tillsammans med Röhnisch efter etableringsmöjligheter framförallt i Stockholm.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Cibus tillväxtplaner efter nya storköpet

Bolag Cibus fortsätter göra stora portföljförvärv. Efter att ha köpt 72 fastigheter i Finland från Sagax berättar vd:n Sverker Källgården om tillväxtstrategin, den nya storägaren, planerna för andra halvåret 2021 och om expansionsmöjligheter till Norge och Danmark.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY