Image

Rikshem rekryterar kommunikationschef

Karriär Jennie Wolmestad tillträder den nya rollen som kommunikationschef på Rikshem. Hon kommer närmast från Com Hem.
Publicerad den 24 Mars 2015

Jennie Wolmestad kommer senast från en tjänst som chef för internkommunikation på Com Hem och har tidigare arbetat på flera PR-byråer, bland annat Prime PR och Gullers Grupp.

Hon tillträder den 27 april 2015 och blir ny medlem i ledningsgruppen.

- Jag är väldigt glad att vi har rekryterat Jennie Wolmestad. Hennes breda erfarenhet inom kommunikation och PR kommer att vara en viktig tillgång för Rikshem i vårt arbete med att fortsätta stärka vår position som ”den nationella allmännyttan”, säger Jan-Erik Höjvall, vd för Rikshem.

- Rikshem är ett nytänkande bostadsbolag som vuxit snabbt och jag ser fram emot att få vara med och utveckla varumärket framöver. Att få arbeta med kommunikation inom områden som boende, fastigheter och stadsutveckling som jag är genuint intresserad av ska bli oerhört roligt, säger Jennie Wolmestad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY