Image

Rikshem bygger i Knivsta

Bygg/Arkitektur Rikshem bygger 148 lägenheter i nära anslutning till tågstationen i Knivsta.
Publicerad den 11 December 2013

- Om alla kommuner skulle ha en lika effektiv detaljplanering som Knivsta då skulle nyproduktionen av bostäder vara mycket högre i Sverige. Vi, ett av Sveriges största bostadsbolag, är glada att kunna satsa på nybyggnation av lägenheter, säger Jan-Erik Höjvall, vd för Rikshem.

I storstäderna är det brist på bostäder och därför vill Rikshem ta en aktiv roll i nyproduktionen.

- Vi bygger nytt på affärsmässiga grunder samtidigt känner vi att vi tar vårt samhällsansvar i dessa tider av bostadsbrist, säger Ilija Batljan, vice vd för Rikshem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY