Image

RBS tar över Boultbees gamla galleriabolag

Bolag I dag tar Royal Bank of Scotland över hela ägandet av Centeni AB, galleriabolaget som till i mitten av februari kontrollerades av bröderna Boultbee.
Publicerad den 9 Maj 2011

Att RBS tagit över som ägare innebär en tydlighet i ägarskapet som efterfrågats bland hyresgästerna, menar Centeni, som styrs av styrelseordförande Lars Söderqvist.

Efter att den nya ledningen tog över det nya galleriabolaget i mitten av februari har projektgrupper med hyresgästrepresentanter bildats i varje köpcentrum.

- För oss i ledningen av Centeni innebär beslutet att vårt arbete med att få hjulen att snurra åt rätt håll fortsätter och vår devis är att delaktighet från hyresgästerna är en nyckel i det arbetet. De som är närmast verksamheten ska också få vara med och forma den, säger Lars Söderqvist.

Projektgrupperna har regelbundet möten med Centeni. De är med och hanterar de frågor som är mest centrala för att utveckla i respektive köpcentra, till exempel att ta fram listor på underhållsbehov och att utarbeta marknadsföringsplaner för varje galleria.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige