Image

RBS tar över Boultbees gamla galleriabolag

Bolag I dag tar Royal Bank of Scotland över hela ägandet av Centeni AB, galleriabolaget som till i mitten av februari kontrollerades av bröderna Boultbee.
Publicerad den 9 Maj 2011

Att RBS tagit över som ägare innebär en tydlighet i ägarskapet som efterfrågats bland hyresgästerna, menar Centeni, som styrs av styrelseordförande Lars Söderqvist.

Efter att den nya ledningen tog över det nya galleriabolaget i mitten av februari har projektgrupper med hyresgästrepresentanter bildats i varje köpcentrum.

- För oss i ledningen av Centeni innebär beslutet att vårt arbete med att få hjulen att snurra åt rätt håll fortsätter och vår devis är att delaktighet från hyresgästerna är en nyckel i det arbetet. De som är närmast verksamheten ska också få vara med och forma den, säger Lars Söderqvist.

Projektgrupperna har regelbundet möten med Centeni. De är med och hanterar de frågor som är mest centrala för att utveckla i respektive köpcentra, till exempel att ta fram listor på underhållsbehov och att utarbeta marknadsföringsplaner för varje galleria.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige