Image

Ramunderstaden rekryterar ny projektchef

Karriär Stefan Karlsson blir ny projektchef hos Ramunderstaden. Han har lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och kommer närmast från Stångåstaden där han arbetat som projektledare.
Publicerad den 2 Juli 2015

Stefan Karlsson är högskoleingenjör i grunden och har tidigare arbetat som projektledare och produktionschef hos bland andra Stångåstaden, HSB och Skanska. Han kliver in i en ny roll hos Ramunderstaden där han kommer att ha ett övergripande ansvar för de egna byggprojekten och även uppdragen som bolaget sköter åt kommunen.

– Stefan har precis den breda erfarenhet vi behöver just nu. Han var varit med vid flera stora projekt, från detaljplan till färdigt hus, och passar in i de kommande projekt vi ser både från kommunens och vår egen sida. Vi har ett fastighetsuppdrag där vi ska kunna producera vilken typ av boendeform som helst, enligt en hållbar utveckling, så det här är helt klart en rekrytering i den linjen, säger Thomas Angström, vd för Ramunderstaden.

Ramunderstaden inledde tidigare under sommaren det största nybyggnadsprojektet i bolagets historia – att i två etapper bygga 97 nya hyreslägenheter centralt i Söderköping.

Stefan Karlsson börjar sin tjänst hos Ramunderstaden i slutet av september 2015.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige