Image

Planerna klarnar för Midrocs mässa i Hyllie

BYGG Stadsbyggnadsnämnden i Malmö har nu antagit det förslag till detaljplan som ska göra det möjligt för Midroc att uppföra en mässanläggning i Hyllie, norr om Malmö Arena.
Publicerad den 8 September 2010

Planen möjliggör också för uppförandet av kontor, handelslokaler och byggrätter utmed Hyllie Boulevard och Hyllie Vattenparksgata.

Utöver mässor och kongresser är mässan i Hyllie också tänkt att bli en plats för konserter och idrottsevenemang.

- Det finns ett stort behov av mässanläggningar i Malmö, särskilt med tanke på att Malmömässan i Västra Hamnen nu rivs. Den nya mässan i Hyllie kommer inte bara att bli ett tillskott för stadsdelen utan för hela Malmös utveckling, säger Anders Rubin (S), stadsbyggnadskommunalråd.

Midroc beräknar byggstarta mässan vid årsskiftet 2010/2011.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

NCC-vd:n: "Vi är inte immuna"

Bolag Det är samma marknad som förra året. Det säger NCC:s vd Tomas Carlsson när han kommenterar marknadsutsikterna. Även om vissa områden i bolaget har det något tuffare så påverkas kassaflödet positivt av att de inte har investerat i fastighetsutveckling under första kvartalet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige