Image

Pandox säljer i Belgien

Transaktioner Pandox säljer hotellfastigheten med Scandic Antwerp i Belgien för motsvarande drygt 150 miljoner kronor.
Publicerad den 30 September 2015
Anders Nissen. Bild: Pandox
Anders Nissen.

Köpare är den nederländska hotellkedjan Van Der Valk.

Köpeskillingen är i linje med senaste värdering. Pandox erhåller likvid om cirka 130 miljoner kronor efter avdrag för uppskjuten skatt. Affären slutförs den 1 december.

- När vår partner Scandic beslutade att inte förlänga hyresavtalet på hotellfastigheten var det naturligt för Pandox att överväga olika alternativ, inklusive en försäljning. Vi är glada över att ha träffat avtal med Van Der Valk om en försäljning av hotellfastigheten, säger Anders Nissen, vd på Pandox.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige