Image

Oenighet inom Colliers - vd:n lämnar bolaget

KARRIÄR Styrelsen för Colliers och dess vd har gemensamt beslutat att avsluta samarbetet. Jakten på en ny vd har redan inletts.
Publicerad den 30 Oktober 2009

- Olika uppfattningar om den framtida strategin har gjort att parterna nu väljer att gå skilda vägar, säger styrelsens ordförande Hans Vestergaard och fortsätter:
- Vi är mycket nöjda med de insatser Johan Elfstadius har levererat för bolaget sedan 2005. Vi har idag en stark verksamhet med 37 anställda, sju affärsområden och kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Dessutom har vi ett bra samarbete i hela Norden, med kontor i Finland, Danmark och Norge.

- Vi ser oss nu om efter den ledare som kan konsolidera och utveckla verksamhetens starka plattform, avslutar Hans Vestergaard.

Hans Vestergaard blir tillförordnad vd till dess att en ny vd tillträtt i bolaget.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Carl Janglin beskriver turbulensen på OP: "Tvingades krympa för att överleva"

Bolag Oscar Properties avgående vd Carl Janglin berättar för Fastighetssverige varför han lämnar bolaget, hur pressen har varit de senaste månaderna och varför den korta tiden på bolaget inte blev som han hade tänkt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige