Image
Stockholm.
Stockholm. Bild: Istock

... Och tecknar dubbla hyresavtal med Statens servicecenter

Uthyrning Corem har tecknat två sexåriga hyresavtal med Statens servicecenter avseende totalt 2 200 kvadratmeter kontorsyta i Stockholm Globen och Malmö.
Publicerad den 10 Juli 2023

Uthyrningarna avser fastigheten Arenan 6 i Stockholm Globen och fastigheten Carolus 32 i Malmö. Inflyttning beräknas till maj respektive augusti 2024.

Statens servicecenter, som förmedlar tjänster åt myndigheter, kommer på de servicekontor som öppnas i Corems fastigheter att erbjuda tjänster från bland andra Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten, Arbetsförmedlingen och Skatteverket. Kontoret i Stockholm Globen blir ett av Statens servicecenters största med ett beräknat antal kundbesök på 450 personer per dag.
– Det är glädjande att se att Statens servicecenter uppskattar våra välbelägna, moderna och funktionella kontorsytor. Med Statens servicecenter kan vi hälsa ännu en stabil långsiktig hyresgäst välkommen till Corem, säger Rutger Arnhult, vd på Corem.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige