Image

Nytt Elite-hotell i Örebro

HOTELL Elite Hotels of Sweden tar över driften av Hotell Plaza i Örebro. Samtidigt meddelar man att man ska investera cirka tio miljoner kronor i hotellet.
Publicerad den 13 Februari 2008

- Vi har sedan det blev känt att den vackra fastigheten på Storgatan skulle konverteras från kontor till hotell diskuterat möjligheterna att kunna införliva hotellet i vår produktportfölj där äldre, centralt belägna fastigheter sedan starten varit en ledstjärna. Vi är glada att ha kommit till en överenskommelse och ser stora möjligheter till synergier med vårt befintliga Elite Stora Hotellet, säger Bicky Chakraborty, VD och ägare till Elite Hotels och fortsätter:

- Jag har varit verksam i Örebro sedan 1980 och det känns naturligt att fortsätta att vara med och utveckla staden. Vi kommer att investera cirka tio miljoner kronor i det nya hotellet och hoppas skapa en hotellprodukt som ger Örebroarna ytterligare ett förstklassigt hotell att vara stolta över.

- Besöksnäringen, och inte minst hotellen, har de senaste åren haft en mycket positiv utveckling i Örebro. Vår verksamhet i kongressanläggningen Conventum har starkt bidragit till denna utveckling och vi ser fortsatt stora utvecklingsmöjligheter för Örebro som mötesplats. Inte minst med tanke på den nya Conventum Arena (öppnar våren 2008) som ger Örebro som destination nya möjligheter för stora arrangemang säger Håkan Bergström, Hotelldirektör på Elite Stora Hotellet och tillika VD för Conventum.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Spaden i tårtan när Park Central byggstartades

Bygg/Arkitektur Under torsdagen hölls byggstartsevent för det som ska bli den första byggnaden i Centralstaden Göteborg. Park Central, som blir cirka 40 000 kvadratmeter stort, kommer utöver kontor, service och handel innehålla en av Västlänkens stationsuppgångar. Fastighetssverige tog en pratstund på plats med de ansvariga på NCC och Jernhusen, som gemensamt utvecklar stations- och kontorsytorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige