Image
Marcus Hansson, Susann Linde och Martin Malhotra.
Marcus Hansson, Susann Linde och Martin Malhotra.

Nya finansieringstrender delar branschen

Lokalmarknadsdagen Vår Finansieringsfrågan nämns allt oftare som en vattendelare i branschen – de större etablerade bolagen har klart bättre förutsättningar på obligationsmarknaden. På Lokalmarknadsdagen i Göteborg diskuteras finansieringsfrågan av en kunnig panel.
Publicerad den 22 November 2017

De senaste åren har ett flertal alternativ till traditionell bankfinansiering dykt upp på marknaden. Olika former av obligationer och nya aktieslag möjliggör innovativa finansieringslösningar och allt fler bolag söker kreditbetyg hos ratinginstitut. Hur ser branschen på kreditmarknaden för dagen och hur ser trenderna ut?

Detta diskuteras av Martin Malhotra, partner på Catella Corporate Finance, Susann Linde, CFO på Wallenstam och Marcus Hansson, finanschef på Balder.

Lokalmarknadsdagen är den göteborgska fastighetsbranschens mest anrika och självklara mötesplats. Datumet är den 16 januari och platsen är Clarion Hotel Post. Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar tillsammans med Business Region Göteborg. Du anmäler dig här och du hittar det preliminära programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige