Image
Den 16 januari är det dags för Lokalmarknadsdagen - ett utmärkt tillfälle att sparka igång fastighetsåret 2018 tillsammans med branschkollegorna.
Den 16 januari är det dags för Lokalmarknadsdagen - ett utmärkt tillfälle att sparka igång fastighetsåret 2018 tillsammans med branschkollegorna. Bild: Nicklas Tollesson

16 januari: Lokalmarknadsdagen i Göteborg

Lokalmarknadsdagen Vår Sätt redan nu en bock i almanackan för tisdagen den 16 januari. Då arrangerar Fastighetssverige och Lokalnytt det anrika seminariet Lokalmarknadsdagen tillsammans med Business Region Göteborg.
Publicerad den 16 November 2017

Seminariet hålls på Clarion Hotel Post och under dagen avhandlas allt från Göteborgs relationer med Kina via bostadsutveckling och finansieringslösningar till lekfullhet på kontoret.

Programmet håller på att växa fram, du ser ett preliminärt program här och en del av de medverkande här – båda sidorna kommer att fyllas på allt eftersom programmet faller på plats.

Du anmäler dig till seminariet här – till och med 1 december kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige