Image

Han öppningstalar på Lokalmarknadsdagen

Lokalmarknadsdagen Vår Världsmästare, världsrekordhållare, inspiratör, politiker, entreprenör – David Lega öppningstalar på Lokalmarknadsdagen i Göteborg den 16 januari.
Publicerad den 27 November 2017
David Lega. David Lega.

David Lega föddes med alla odds emot sig - förlamad i båda armarna och utan muskler i benen - och läkarna menade att det troliga var att han aldrig ens skulle kunna sitta upp. Men träning, beslutsamhet och hård vilja förvandlade den gravt handikappade pojken till en framgångsrik idrottsman. Han deltog i två paralympiska spel, vann tre VM-guld och slog 14 världsrekord i simning innan han drog sig tillbaka från idrottsvärlden för att bli föreläsare, entreprenör och politiker. I dag är han oppositionsråd (KD) i Göteborgs kommun och ett levande exempel på devisen att ”ingenting är omöjligt”.

Inspiratören David Lega öppningstalar på Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post den 16 januari.

Lokalmarknadsdagen är stadens mest anrika mötesplats för fastighetsbranschen och arrangeras av Fastighetssverige, Lokalnytt och Business Region Göteborg.

Du ser det preliminära programmet här och du anmäler dig här. Den här veckan är sista veckan för vårt Boka Tidigt-erbjudande; anmäler du fyra personer från ert företag betalar du bara för tre!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige