Image
Lena Apler.
Lena Apler. Bild: Collector

Inspiration: Lena Apler

Lokalmarknadsdagen Vår Lokalmarknadsdagen i Göteborg avslutas med en intervju med tillväxtundret Collectors grundare Lena Apler – en av det svenska näringslivets mest inspirerande personligheter.
Publicerad den 24 November 2017

Tanken var att bli journalist men intresset svalnade under studietiden på den vänstervridna journalisthögskolan. Istället tog hon ett vikariat på en bank – och blev kvar inom finansvärlden.

Grundaren av Collector Bank, som numera har Balder som huvudägare, är alltid med i toppen när landets mäktigaste näringslivskvinnor listas. I år rankas hon tvåa av finanskvinnorna bakom Swedbanks vd Birgitte Bonnesen.

Lena Apler har de senaste åren seglat upp som en av Sveriges viktigaste start up-investerare, främst inom fintech.

På Lokalmarknadsdagen intervjuas Lena Apler om entreprenörskap, företagande, digitaliseringens möjligheter, riskerna med fastighetslån för närvarande – och så vidare.

Fastighetssverige arrangerar Lokalmarknadsdagen tillsammans med Lokalnytt och Business Region Göteborg på Clarion Hotel Post den 16 januari.

Du anmäler dig till seminariet här - fram till 1 december kan du anmäla fyra personer från ditt företag och bara betala för tre!

Du ser det preliminära programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige