Image

Ny vd för Stockholms bostadsförmedling

Karriär Lena Daag blir ny vd för Stockholms stads bostadsförmedling. Hon sitter bland annat i Willhems styrelse.
Publicerad den 17 Juni 2011
Lena Daag. Bild: Stockholms stad. Bild: Stockholms stad
Lena Daag. Bild: Stockholms stad.

Hon ersätter Per Anders Hedkvist som blir direktör för Trafikkontoret.

Lena Daag kommer närmast från posten som vd för Stockholms stads utrednings- och statistikkontor.

- Det är en spännande utmaning att få arbeta med bostadsmarknaden i Stockholm. Min förhoppning är att jag kommer få god nytta av tidigare erfarenheter och mitt kontaktnät inom fastighetsbranschen, säger Lena Daag, som tillträder 1 juli.

Lena Daag är jurist i grunden och har bred erfarenhet från fastighetsområdet. Under perioden 1986 – 93 arbetade hon på Familjebostäder, bland annat som chef för vd-staben och innan dess på SEB:s fastighetsbolag Arsenalen. Hon sitter idag i styrelsen för fastighetsbolaget Willhem AB och i styrelsen för pensionsbolaget St Erik Liv.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Tillsvidare jobbar vi med nyckeltalen"

Bolag Det är ett hårt jobbande Trianon som arbetat för att förbättra kostnadskontrollen, öka hyresintäkterna och sänka nettoskulden. Nyckeltalen har stått i fokus och kommer göra så även framöver – iallafall till hösten. Bolaget gör vad de säger att de ska göra konstaterar vd Olof Andersson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige