Image
Jens Albrektsson blir i augusti vd för utbildningsbolaget STF, ägt av Fasticon.
Jens Albrektsson blir i augusti vd för utbildningsbolaget STF, ägt av Fasticon. Bild: STF

Ny vd för Fasticon-ägt utbildningsbolag

Bolag Jens Albrektsson tillträder i augusti rollen som vd för utbildningsbolaget STF, ägt av Fasticon. STF är ledande på utbildningar inom främst el-, energi- och installationssektorerna.
Publicerad den 2 Maj 2019

Jens Albrektsson har de senaste tio åren arbetat för Installatörsföretagen, som vd för dess utbildningsföretag EUU och sedan årsskiftet för INSU, som är det nya namnet för de sammanslagna bolagen EUU och IUC.

– Det ska bli oerhört roligt och spännande att få leda STF på bolagets fortsatta tillväxtresa. Jag brinner för utbildning och STF är ett fint företag med gedigen historia och goda förutsättningar för att stärka sin roll som en ledande kompetenspartner i framtiden, säger Jens Albrektsson.

Jonas Gustavsson, styrelseordförande i STF och grundare och partner i Fasticon kommenterar rekryteringen:

– Jens har rätt kompetens, erfarenhet och kontaktnät. Vi är mycket glada över att ha lyckats knyta till oss honom. Han har de ledaregenskaper och inte minst det personliga engagemang som krävs för att STF ska kunna ta nästa steg i sin utveckling.

Fasticon AB äger sedan 2018 utbildningsföretagen STF och BFAB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige