Image

Ny projektledare för H+

Karriär H+, det stora stadsförnyelseprojektet i Helsingborg, får i januari en ny projektledare, sedan Anders Brantmark hoppat på ett uppdrag i Stockholm.
Publicerad den 20 December 2011

Johan Brantmark har varit projektchef för H+ sedan 2009. Nu går han till Trafikverket och \"Förbifart Stockholm\" som projektledare.

– Självklart är jag mycket glad och stolt över förtroendet av Trafikverket att få vara med och leda Sveriges största infrastrukturprojekt. Tiden i Helsingborg betyder mycket för mig och jag kommer ha stor nytta av dessa år i min kommande tjänst, säger Johan Brantmark.

Ny projektchef för H+ blir Anders Landsbo. Han har 28 års yrkeserfarenhet från projektledning inom byggnation. Som gruppchef och senior projektledare vid teknikkonsultföretaget Sweco Management AB, är Anders Landsbos nuvarande huvuduppdrag stadsförnyelseprojektet Drottning H. I fortsättningen kommer han att verka som projektledare för de båda initiativen, med Helsingborgs stad som uppdragsgivare.

– Drottning H är ett stort och förtroendefullt uppdrag. Jag ser fram emot att få arbeta med ett till och är förvissad om att här finns stora möjligheter att korsbefrukta båda initiativ. Båda har som målsättning att skapa nya och attraktiva miljöer för helsingborgare, inflyttare och företag. Vägen till H+ blir allt mer konkret och här hoppas jag använda mina och medarbetarnas färdigheter till det yttersta, säger Anders Landsbo.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige