Image
Bild: Istock

Ny norsk hotellkedja etablerar sig i Sverige med Kungsbron Hotell i Stockholm

Bolag Kungsbron Hotell i Stockholm blir Thon Partner Hotel, som det första av flera hotell i Norden. Startskottet för samarbetet går den 1 april 2022.
Publicerad den 7 December 2021

– Vi satsar på att etablera fler hotell i Norden, och det här är det första partnerhotellet för oss i Sverige. På så sätt breddar vi möjligheten att ge våra gäster bra upplevelser och vi stärker vår position med Stockholm som ny destination, säger Morten Thorvaldsen, koncernchef på Thon Hotels.

Kungsbron Hotell ligger centralt vid Stockholms centralstation, endast 5 minuters promenad från Arlanda Express, tåg och tunnelbana. Idag har hotellet en betydande andel affärsresenärer. Dessutom är hotellet ett populärt val på både semester- och fritidsmarknaden. Hotellet kommer att ingå i Thon Hotels lojalitetsprogram.

Det är Kungsbron Hotell som ansvarar för att driva partnerhotellet.
– Hotellet blir ett fullvärdigt Thon Partner Hotel. Vi har fått ett väldigt bra intryck av Thon Hotels och deras välkända koncept, och ser fram emot att bli det första partnerhotellet i Sverige. Som Thon Partner Hotel kan du boka hotellrum på thonhotels.se och i Thon Hotels mobilapp, säger ägaren till Kungsbron Hotell AB, Nubar Hawsho.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige