Image
Jonas Bengtson.
Jonas Bengtson. Bild: AMF Fastigheter

Ny marknadschef på AMF Fastigheter

Bolag Jonas Bengtson tillträder nya rollen som marknadschef på AMF Fastigheter.
Publicerad den 14 Maj 2024

AMF Fastigheter stärker sin Kommunikations- och marknadsavdelning med en marknadschef. Nu står det klart att det blir Jonas Bengtson som tillträder rollen, med start den 10 juni. Jonas Bengtson har en lång erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation och kommer närmast från en tjänst som kundansvarig och partner på kommunikationsbyrån Differ.
– Det ska bli fantastiskt roligt att bli en del av AMF Fastigheter. Stadsutveckling och Stockholm ligger mig varmt om hjärtat och jag ser verkligen fram emot att få bidra till att skapa en levande och attraktiv stad, säger Jonas Bengtson.

Jonas Bengtson kommer i sin roll bland annat vara med och utveckla ett inhouse produktionsteam. Han kommer att jobba nära Anna Gissler, chef för kommunikations– och marknadsavdelningen på AMF Fastigheter.
– Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med Jonas och tillsammans med honom utveckla och stärka det arbete vi gör på avdelningen med utgångspunkt i de attraktiva platser som AMF Fastigheter finns på, säger Anna Gissler.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige