Image
Jonas Bengtson.

Ny marknadschef på AMF Fastigheter

Bolag Jonas Bengtson tillträder nya rollen som marknadschef på AMF Fastigheter.


Sedan 2011 har AMF Fastigheter utvecklat Moodkvarteret.

AMF öppnar kluster för framtidens samhällsbyggnad

Uthyrning AMF Fastigheters utveckling av en helt ny mötesplats i centrala Stockholm börjar nu ta form. I Moodkvarteret mellan Regeringsgatan, Jakobsbergsgatan och Lästmakargatan lanseras en ny plats för företag och organisationer som vill forma framtidens samhällsbyggande och nästa generations näringsliv. Nu presenteras Elements tillsammans med serieentreprenörerna Ola Ahlvarsson och Patrick Mesterton.


Anna Gissler.

Anna Gissler blir ny marknads- och kommunikationschef på AMF Fastigheter

Bolag Anna Gissler, i dag vd på Invest Stockholm, blir ny marknads- och kommunikationschef på AMF Fastigheter. Hon tillträder den 1 augusti och kommer att ingå i AMF Fastigheters ledningsgrupp. Anna Gissler ersätter därmed Anna Thelander, som innehaft rollen sedan 2018 och som nu har valt att kliva av uppdraget.


Anna Gissler har, i och med årets upplaga, varit på Mipim tio gånger och har sitt uppdrag klart för sig: hon ska hitta investerare.

Gissler träffar potentiella investerare på Mipim

Mipim Stockholm Business Regions tf vd Anna Gissler är inte direkt någon nybörjare i Mipim-sammanhang – årets upplaga av den franska fastighetsfesten blir hennes tionde i ordningen. Och hon har sitt fokus klart för sig: möten med potentiella investerare.
Här hittar du också torsdagens Mipim-händelser.