Image

Ny chef på NCC i Värmland och Örebro

Bolag Peter Höög är ny avdelningschef för NCC Construction Värmland och Örebro. Han kommer närmast från en tjänst på Skanska.
Publicerad den 6 Mars 2015
Peter Höög blir ny avdelningschef för NCC Construction Värmland och Örebro. Bild: NCC
Peter Höög blir ny avdelningschef för NCC Construction Värmland och Örebro.

– Jag är stolt och glad att Peter väljer NCC. Han är ett välkänt namn för många av våra största kunder i regionen och har gedigen erfarenhet av proaktivt marknadsarbete och framgångsrikt partneringsamarbete som efterfrågas allt mer, säger Henrik Landelius, vice vd, NCC Construction.

Peter Höög har varit partnering- och marknadschef på Skanska, Region Hus Väst de senaste sju åren. 2014 utsågs Peter till årets ”Market Maker” av sin förra arbetsgivare, vilket bland annat visar att hans nära samarbeten med kunder och nyckelaktörer har gett resultat. Peters erfarenhet och drivkraft passar väl med NCC:s satsning på partnering och nya samverkansformer med kunder.

– Jag ser fram emot att få leda och utveckla NCC:s arbete i Värmland och Örebro och känner att mina erfarenheter av affärsmodeller och kundsamarbeten, som börjar redan på planeringsstadiet, blir värdefulla, säger Peter Höög.
Peter tillträdde den 1 mars 2015 och kommer att utgå från NCC:s kontor i Karlstad. Peter är född 1971 och har tidigare arbetet för NCC, som avdelningschef på Sweco och även internationellt.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi ger oss in i logistiksegmentet på allvar"

Bolag Genom affären med Savills IM tar Niam på allvar klivet in på logistikmarknaden. Bolagets fondchef, Henrik Gerdin, berättar för Fastighetssverige vad den förvärvad portföljen betyder för satsningen, vad man letar efter i nya logistikförvärv, vilka marknaderna man tittar på, och hur han ser på logistikmarknaden i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige